LocoXD Napisano 18 Maja 2020 #537521 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): LocoGodzina, data zdarzenia: w tym temacie jest wszystko Mapa: wyzejOpis zdarzenia: wyzej STEAM_ID / IP: wyzej W tamtym temacie chodzi o uzywanie Fast Zooma czy o skrypty na nie? chlop mi daje bana tylko dlatego ze klikam prawy przycisk i lewy w tym samym momencie moze to zobaczyc ktos inny? bo jak patrze co chlop tam napisal to zalosc jakas XD czasowek nie podal nic zaloze sie, ze wiem wiecej o grze niz on. CZASOWKI gdzie jest ten skrypt bo ja tam nic takiego nie zauwazylem xD. @EDIT wlasnie ogladam to demko i ja tam nie trafiam 50% Fastzoomow czy jak wy to tam nazywacie QuickScopow wiec za co ja bana dostalem za uzywanie przyciskow ktore sa dostepne w myszce no ocenianie demek na wysoki poziomie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 18 Maja 2020 Admin GO MOD 4MAPS #537526 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi