LocoXD Napisano 18 Maja 2020 #537521 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): LocoGodzina, data zdarzenia: w tym temacie jest wszystko Mapa: wyzejOpis zdarzenia: wyzej STEAM_ID / IP: wyzej W tamtym temacie chodzi o uzywanie Fast Zooma czy o skrypty na nie? chlop mi daje bana tylko dlatego ze klikam prawy przycisk i lewy w tym samym momencie moze to zobaczyc ktos inny? bo jak patrze co chlop tam napisal to zalosc jakas XD czasowek nie podal nic zaloze sie, ze wiem wiecej o grze niz on. CZASOWKI gdzie jest ten skrypt bo ja tam nic takiego nie zauwazylem xD. @EDIT wlasnie ogladam to demko i ja tam nie trafiam 50% Fastzoomow czy jak wy to tam nazywacie QuickScopow wiec za co ja bana dostalem za uzywanie przyciskow ktore sa dostepne w myszce no ocenianie demek na wysoki poziomie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wspierający Deus Lo VulT Napisano 18 Maja 2020 Admin GO MOD 4MAPS Donator UB Team #537526 Wspierający Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi