wilgotny adas Napisano 30 Maja 2020 #537760 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Data zdarzenia: 30.05.2020 - 16:45:02Nick admina: LUKIOpis sytuacji: dostałem banika z informacja aby wstawić ssy na forum. W konsoli nie mam żadnej informacji, że ssy zzostały zrobione. Przeszukałem wszystkie foldery związane z CounterStrikiem i nic nie znalazlem Z tego co wiem podczas otrzymania bana na czacie i w konsoli powinno pisac "Screenshot taken" Może ja robie cos zle? czekam na odpowiedz pozdrawiamDowody (dema, screeny): Dowody (dema, screeny):[CSXGuard] "-voicerecord": (ST Blocked) [CSXGuard] "cl_cmdrate 101": (SD Blocked) [CSXGuard] "cl_updaterate 101": (SD Blocked) [CSXGuard] "ex_interp 0.01": (SD Blocked) [CSXGuard] "cl_lw 1": (SD Blocked) [CSXGuard] "cl_lc 1": (SD Blocked) [CSXGuard] "rate 25000": (SD Blocked) [AMXBans] 'wilgotny adas' got banned permanent. Reason: 'Wstaw screeny na www.pochylnia.pl' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Can't "say", n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Maja 2020 #537767 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi