CS God Napisano 3 Czerwca 2020 #537850 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Wzór podania na admina : Nick na serwerze: FD God Wiek: 21 Znajomość AMXX (0/8) : mocne 7 Doświadczenie: Byłem administratorem na wielu serwerach oraz serwerowniach Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: niestety nie SID: NS Link do profilu na STEAM: NS Link do profilu na banid: NS Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/FD GoD/145.239.237.108:27385/ Kontakt: Forum/GG Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ od dłuższego czasu na serwerze grają cheterzy a nie ma kto się nimi zająć miałem długą przerwę od cs z racji mojej sprawy rodzinnej oraz pracy. Przepraszam że konto pod podanie ale nie idzie wytrzymać z cheterami a mam doświdczenie oraz sporo czasu i chciałbym pomóc serwerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Czerwca 2020 #537851 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Kup 1.6 na steam, nadrób gt i zapraszam z podaniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 3 Czerwca 2020 #537852 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi