anonimZDPW Napisano 6 Czerwca 2020 #537915 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Nick na serwerze: anonimWiek: 16 wiosenZnajomość AMXX (0/8): mocne 6 Doświadczenie: mialem admina jakis czas temuStaż w CS'a: 2-3lataSteamID: ns obecnie czekam na czerwcowe promocje zeby kupic cska taniej(promki trwaja podajrze 20-30czerwca)Link do profilu na banid: nsLink do profilu na GameTracker:https://www.gametracker.com/player/AnoNIm/80.72.34.125:27235/Kontakt: GG/Forum/Fb/Discord/TsDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że w ekipie adminów na serwerze przydałby się taki młody chłopaczyna jak ja, szczególnie że nikt nie jest w stanie nic zrobić jak na serwerze ktoś leci odpalony, a nie ma admina (adminów tylko 2 razy widziałem :P) staram się być pomocny i nic nie odwalać odkąd gram chyba nigdy na mnie skargi nie było (na pewno kiedyś się zdarzy chociaż najmniejsza) wiec czekam na rozpatrzenie podania. Ps. Co prawda nie mam 7 dni na forum, ale myślę, że tydzień na forum zbytnio sensu nie ma plus 10 postów, których także nie mam z tego względu, że nawet nie ma na czym ich nabić, bo nie ma zbytnio tematu zeby się udzielić. @XO' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Czerwca 2020 #537916 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Kup cs 1.6 na steam, nabij lepsze gt i zapraszam z podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Czerwca 2020 #537917 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi