Deldiks HeHe Napisano 13 Czerwca 2020 #538043 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Nick na serwerze: DeldiksWiek: 17Znajomość AMXX: 8Doświadczenie: miałem kiedyś admina na serwerze v6 go mod 3 lata temu z rok Staż w CS'a: 6latSteamID: steamLink do profilu na banid: No BanidLink do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/deldiks/Kontakt:messenger,fb.discordDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem dosyć znany na serwerze gracze mnie lubią a nawet szanują gram codziennie i chciałbym pomóc.Jeśli się niedostane mówi się trudno :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Czerwca 2020 #538044 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Admina nie dostaniesz bo: - obrażasz - scamujesz dzieci, skarg na u@ dostałam na Ciebie full - spamujesz na u@ durnowatymi teksami - oskarżasz każdego o czity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Czerwca 2020 #538045 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi