Deldiks HeHe Napisano 13 Czerwca 2020 #538046 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 są powody kochana z tego co wypisałaś pod podaniem najpierw sie tych bachorów spytaj co robią i czemu latają na odpale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deldiks HeHe Napisano 13 Czerwca 2020 Autor #538047 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 i jest jeden gracz teraz który wali przez sciany i sie odpalił a ty nawet online na steam nie jesteś pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 13 Czerwca 2020 #538048 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Napiszę Ci tak z tego co wiem pisałeś na servie że masz 14 lat O_o amx 8? wątpię kolejna sprawa piszesz że ktoś jest odpalony jak Cię zabiję.... Co więcej dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Czerwca 2020 #538049 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Jak mam być online na steam skoro mnie nie ma w domu? Myślisz, że siedzę cały czas przed kompem jak Ty? Każdego oskarżasz o czity jak Cię zabije, w tym mnie zanim dowiedziałeś się, że jestem adminem. Dostaniesz od kogoś w łeb i od razu piszesz na u@, że jest odpalony, a każde Twoje zgłoszenie było niesłuszne. Ten post trochę potwierdza to, co napisał wyżej Nimmrod. Na pewno nie masz 17 lat, ale to tylko tak na marginesie. Radzę Ci nie spamować bo skończy się to dla Ciebie karą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Czerwca 2020 #538050 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi