Oliwka <3 <3 <3 Napisano 15 Czerwca 2020 #538109 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Witam jestem : Oliwia Wiek - 19/20 Jestem tu nowa lecz jestem ogarniam komendy podstawowe np. 1.amxmodmenu – Główne menu admina. 2.amx_ban "czas w minutach" "ip gracza" "powód" 3.amx_banid "czas w minutach" "nick gracza lub jego ip" "powód" 4.amx_banmenu – Menu banów 5.amx_vote "Zmiana mapy?" "Tak" "Nie" 6.amx_cancelvote – Anuluje głosowanie 7.amx_cfg <nazwa pliku> – Laduje plik cfg. 8.amx_cfgmenu – menu cfg 9.amx_chat – Prywatny czat adminów 10.amx_who – Pokazuje liczbę graczy oraz ich flagi (uprawnienia) 11.amx_votemap <map> – Głosowanie na zmianę mapy 12.amx_teammenu – Menu przerzucania graczy do drużyn CT i TT 13.amx_pause – Ta oto komenda zatrzymuje serwer (pazuje go) 14.amx_kickmenu – Wyświetla menu do wyrzycania graczy z serwera. Mam na dzieje że dałam wystarczająco dużo przykładów i jestem dobrej myśli o przyjęcie mnie do waszego grona Adminów z góry dziękuje Oliwka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Czerwca 2020 #538110 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi