niegrzeczny8710 Napisano 16 Czerwca 2020 #538133 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 LAT:16 NICK na serwerze:~BH~młODY~ znajomość AMX:8/9 powody dla czego chciałbym zostać adminem:chciałbym zostać adminem ponieważ nie każdy admin/opiekun/właściciel może wchodzić na serwer kiedy nie może ,chciałbym pomuc w zgładzeniu cheaterów i na odesłanie na ich miejsce czyli na serwer hvh,chciałbym pomuc w banowaniu osób które oszukują czy nie zachowują kultury osobistej. posiadanie steam:https://steamcommunity.com/id/bymlODYrymtym link do profilu banid:nie posiadam link do gametruck'a: gametracker.com/bhmlodycs16/ dlaczego okurat mnie macie wybrać :jestem miły ,gracze mnie lubią ,przy każdym wejsciu na serwer każdy pisze do mnie siema,cześć,hej i pomoc którą oferuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba480 Napisano 16 Czerwca 2020 #538134 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Na NIE Zły link do gt Dziś widziałem cię pierwszy raz na serwie Znajomość ortografii znikoma Coś mi się wierzyć nie chce ze tak dobrze amx znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegrzeczny8710 Napisano 16 Czerwca 2020 Autor #538135 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 wiesz co grałem kiedyś pod innym nickiem na serwerze i miałem 1raz admina na forum katujemy.eu podaje dobry link do gt a jeżeli ci chodzi o orto to alt mi niestety nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegrzeczny8710 Napisano 16 Czerwca 2020 Autor #538136 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 jak udda mi sie zostać adminem na tym serwerze to poszukam ss albo jakiegoś demka na którym jestem adminem i znam dobże amx bo z rok temu chciałem zrobić film na yt z jak sie opsłużyć adminem ale coś nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Czerwca 2020 #538137 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Nie dostaniesz tutaj admina. Napisz jeszcze jedno podanie to Ci zablokuję możliwość dodawania postów. P.S. Deldiks to Ty czy Twój brat? <myśli> kuba480 i LUKI965 dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Czerwca 2020 #538138 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi