Kamyk454 Napisano 17 Czerwca 2020 #538156 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Nick na serwerze: Kamyk454 Wiek: 16 lat 3 listopada Znajomość AMXX (0/8) : 7/8 (robiłem własne serwery) Doświadczenie: Doświadczenie mam byłem na kilku serwerach adminem pochwały dostawałem bo banowałem za czity ludzi i nie było żadnej takiej sytuacji żebym się pomylił Czy posiadasz Steam: Nie, nie posiadam ponieważ mam mało pamięci na laptopie Link do profilu na banid: STEAM_1:0:881357925 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/amykowaty454/ Kontakt: email, fb, discord: Kamyk454#9067 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ jestem dobrym adminem lubię pomagać innym oraz chciałbym wrócić do grania w csa jako administrator i brakowało mi tego bo wtedy co byłem na innych serwerach to upadły, a na tym serwerze gram ciągle i dlatego też chciałbym być na waszym serwerze adminem, oraz przeszłem mutacje póltora roku temu, mikrofon mam sprawny, oraz lubię pisać sobie w języku java oraz coś tam się uczyłem pisać skrypty do cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Czerwca 2020 #538157 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Zapraszam z powrotem jak zakupisz grę na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Czerwca 2020 #538158 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi