Madziaa<3 Napisano 3 Sierpnia 2020 Dziewczyna #538675 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Czy sny przekazują nam jakąś wiadomość czy też nie mają związku z niczym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik #538676 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Ja sądzę, że raczej nie, ale podobno czasem zdarza się tak, że przewidują przyszłość albo teraźniejszość ale w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Sierpnia 2020 Donator UB Team #538678 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Nie przekazują żadnych wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 6 Sierpnia 2020 #538682 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 Na to pytanie jest odpowiedź TAK i NIE. Sny są wytworem naszej wyobraźni. Wszystko co się dzieje wokół nas, nastrój, emocje, wydarzenia w życiu , lękami, wszystko się z nimi zwiąże.. Sen może być bez znaczenia żadnego ale i też może być proroczy. Ogólnie sny to bardzo rozbudowany temat ale i zarazem ciekawy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AmazingHvH Napisano 23 Października 2020 #539049 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 nio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianP Napisano 25 Października 2020 #539061 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Według mnie sny nie przekazują nam nic ,jest to wytwór naszej wyobraźni. Jeśli będziemy długo myśleć przed snem o konkretnej rzeczy to jest bardzo duża prawdopodobieństwo ,że właśnie to będzie nam się śnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur3k Napisano 25 Października 2020 #539080 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Myślę, że tak bo zdarzyło mi się kilka razy przewidywać przeszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi