LividCarrot Napisano 21 Września 2020 #538940 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Nick na serwerze: LividCarrot Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 7 Doświadczenie: kilka pięknych lat Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199081167043/Link do profilu na banid: NS Link do profilu na Game Tracker :NSKontakt: fb, steam, forum, MessengerDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: . Niedawno zacząłem grać na gxp, jest tam mała aktywność adminów i myślę, że się przydam, jestem sprawiedliwy, aktywny. Nie mogę patrzeć na cheaterów na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 21 Września 2020 Dziewczyna UB Team #538941 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2020 1. Piszesz, że masz cs 1.6 na steam, a niżej w gt piszesz, że jesteś ns gdzie gametracker nawet nie ma nic do steama. 2. Nikt Cię nie zna . 3. Za krótko grasz. 4. Admini są prawie cały czas więc nie musisz wciskać kitu, by mieć większe szanse na admina. Zacznij grać na steam oraz pojawiaj się częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 21 Września 2020 Dziewczyna UB Team #538942 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi