Janusz Majek Napisano 13 Listopada 2020 #539271 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nick na serwerze:hant Wiek:13 Znajomość AMXX: jestem podczas nauki tego (0-8) 4-5 Doświadczenie:Nie mam niestety żadnego doświadczenia przez mój wiek ;( Staż w cs1.6:5 lat SteamID:Nieposiadam Steam poniewaz moj kuzyn postanowil cheatować na moim koncie i dostalem bana na IP Link do Banid: Nieposiadam Banid lecz mialem bana za: autobhop razy 3 i to wszystkie moje bany Link do Gametracked: Równiez nie posiadam kontakt:msg,fb Dlaczego wlasnie ciebie mamy wybrać?: Poniewaz gram od (22.30 do 02.30) i zauwazam ostatnio bardzo duze grono graczy nabijajacych sobie z kolegami rang,kluczy,skrzynek dlatego wygodniejsze by bylo zbanowanie takowych graczy od razu , chcialbym poprawic rowniez kulture na serwerze bo jest ona lamana przez wielu graczy tego serwera, oraz kickowac ludzi za ping przez ktory w grze ich teleportuje itp. To wszystko z mojej strony Dziekuje bardzo jesli przeczytales/przeczytalas moje podania Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Listopada 2020 #539272 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Za 3 lata zapraszam ze steam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Listopada 2020 #539273 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi