Amator. Napisano 29 Listopada 2020 #539418 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Nick na serwerze: Amator. Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) 8/8 Doświadczenie: Mam bardzo dobre doświadczenie w Amxmodmenu i w innych sprawach.Znam się i wiem wszystko co robić co i jak wiem kiedy dać bana albo kicka. Czy posiadasz Steam:Nie posiadam Konta Steam. Link do profilu na banid:——— Link do profilu na Game Tracker:podam jak się dostanę ponieważ jestem akt na tel. Kontakt:Discord,GaduGadu-GG albo Fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą zaufaną znam się na tym i będę wspierał serwer.Znam się na amx i na wiele innych rzeczach.Oraz jestem Praktycznie co jeden dzień na serwerze i sobie gram bo jest to mój ulubiony serwerek gdzie jest luźna atmosferka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Listopada 2020 #539419 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 - brak cs na steam - brak gt, przez co nie mogę zweryfikować czy w ogóle grasz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Listopada 2020 #539420 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi