GandalfBialy Napisano 5 Grudnia 2020 #539609 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 W poprzedniej wersji forum w rangach użytkowników na dole strony była jeszcze ranga "Admin serwera" z rozwijalnym menu, którym ci byli podzieleni na poszczególne podkategorie np Admin GXP, Admin AIM/HS itd. Na chwilę obecną jest to jedyna ranga (a przynajmniej mi się tak wydaje), której tam brakuje, fajnie też by była ona tam dodana w takiej wersji, jak opisana powyżej. Dodatkowo skoro o tej randze mowa, warto by było zrobić tak, aby nick osoby piszącej posta na forum była w kolorze odpowiadającemu randze do której przynależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Grudnia 2020 #539623 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Wtyczka nie jest do końca zrobiona + ja jestem cały czas w trakcie edycji rang. Do tego część rang zniknie więc będzie to całkowicie inaczej wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Withong Napisano 17 Października 2021 #547718 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 3 Listopada 2021 #548305 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 kd bedzie zrobionę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Lutego 2022 #550987 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Lutego 2022 #550988 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Kwietnia 2022 #553443 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi