Kvbvs Napisano 8 Stycznia 2021 #540401 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Proszę o pokazanie punktu w regulaminie dla admina (jeżeli owy jest) że ma prawo dać mi ss'y za zbugowanie się w txt. I najlepiej poproszę demko gdzie jest pokazane że slap i ss'y są obok siebie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 8 Stycznia 2021 Admin GO MOD 4MAPS #540405 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Admin na prawo sprawdzić gracza kiedy chcę poprzez zrobienie mu ssów. Co do demka masz hltv poszukaj akcji i ją rozpisz ? Ale że tak zapytam o czym ty chcesz rozmawiać o tym że grałeś na nie dozwolonej grafice i mimo bana tylko na tydzień ze zmiennym sid i ip wbiłeś i masz perma czy o czym ? @Kvbvs Masz perma bo wbiłeś na AB i z tego co widać masz zmienne ip i sid czego jeszcze nie wiesz ? Wystarczyło wbić na bansa i zobaczyć czy ma się dalej bana czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvbvs Napisano 8 Stycznia 2021 Autor #540410 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Ooo wkoncu ktoś odpisał :DD a pogadać z kimś tu można na ts? Bo zwracałem się do Madzi to nie miała czasu dla "typa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvbvs Napisano 8 Stycznia 2021 Autor #540411 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 o tym czemu mam perma skoro jak bzlo dzis widac bana na tydzien nie mialem,chyba ze tego perma rzekomengo juz nie mam tylko bana na tydzien to nie mamy o czym gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 8 Stycznia 2021 Dziewczyna #540413 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Nie wiem czego Ty nie rozumiesz. Wyżej kolega wyjaśnił. Przestań pisać bezsensowne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 8 Stycznia 2021 Dziewczyna #540414 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi