HugSkin Napisano 12 Stycznia 2021 #540534 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Nick na serwerze: HugSkinWiek: 16Znajomość AMXX (0/8): 4Doświadczenie: byłem kiedyś adminem na Cod Mod Staż w CS'a: 5SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199115202534/Link do profilu na banid:Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/HugSkin/80.72.34.125:27235/Kontakt: Steam ,Forum, e-mailDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: sporo zacząłem grać na tym serwerze co prawda nie jestem bardzo kulturalną osobom ale zmieni to się gdy dostane admina, widzę sporo osób które wyzywają innych graczy czy to na czacie czy przez mikrofon nie będę wymieniał nicku ale jest takich osób dużo na serwerze i a najbardziej gdy nie ma żadnego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 13 Stycznia 2021 #540535 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Czyli że sam wyzywasz ale chcesz admina żeby tym innym dawać bany za wyzywanie ? ? Brak Ci doświadczenia jak dla mnie zwłaszcza jak płakałeś że ktoś kto grał czysto niby ma haxy O_o Ale gdzieś trzeba się uczyć zobaczymy ile razy mnie zbanujesz ? Może okres próbny @HugSkin A że tak zapytam ty masz csa 1.6 na steam bo nie widziałem Cię ani razu byś grał na steam HugSkin dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HugSkin Napisano 13 Stycznia 2021 Autor #540536 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Teraz, Deus lo Volt napisał: Czyli że sam wyzywasz ale chcesz admina żeby tym innym dawać bany za wyzywanie ? ? Brak Ci doświadczenia jak dla mnie zwłaszcza jak płakałeś że ktoś kto grał czysto niby ma haxy O_o Ale gdzieś trzeba się uczyć zobaczymy ile razy mnie zbanujesz ? Może okres próbny człowiek uczy się na błędach Deus Io Volt nie ? Edytowane 13 Stycznia 2021 przez HugSkin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq sebaa Napisano 13 Stycznia 2021 #540554 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Dużo zgłaszasz ale też nie widziałem cię ani razu zebyś grał na steam. Popraw trochę swoje zachowanie względem innych. Doświadczenia też nabierzesz z czasem. Jestem za okresem próbnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Stycznia 2021 #540557 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Brak gry na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Stycznia 2021 #540558 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi