TommyAngelo1 Napisano 16 Stycznia 2021 #540641 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Nick na serwerze: Tommy Angelo Wiek: 20 lat Znajomość AMXX (0/8) : Niestety nigdy nie miałem do czynienia. Doświadczenie: Nigdy nie było mi dane pełnić funkcji admina, więc nieduże. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Niestety nie SID: Nie mam pojęcia co to jest :C Link do profilu na STEAM: Proszę. Steam Community :: Tommy AngeloLink do profilu na banid: Nie mam, natomiast jeśli jest to konieczne nie będzie żadnego problemu z założeniem profilu na banid Link do profilu na Game Tracker: Tak samo, nie posiadam. Kontakt: [email protected] Discord: Tommy Angelo #7092 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywnym graczem. Pomimo tego, że mój staż na tym serwerze jest niewielki, to teraz mogę stwierdzić, że zostaję na dłużej. Ogólnie jestem nadto profesjonalny kiedy pełnie funkcje, które wymagają pewnej odpowiedzialności ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2021 Dziewczyna UB Team #540643 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Najpierw spełnij wymagania takie jak odpowiednią ilość minut na serwerze oraz gra na steam, potem pisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Stycznia 2021 Dziewczyna UB Team #540644 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi