John Ramboo Napisano 18 Stycznia 2021 #540703 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Nick na serwerze: John RamboWiek: 24Znajomość AMXX (0/8): 6 zawsze można się douczyć Doświadczenie: Bywałem Wiele Razy Adminem lubię mieć oko na graczyStaż w CS'a: Cs 1.6 (8 lat) CS:GO (3)SteamID: nie używam steama ponieważ nigdy nie był mi potrzebny miałem steama ponieważ grałem w cs go ale teraz tylko only cs 1.6Link do profilu na banid: nie wiem co to jest ale na forum mam taki sam jak w grze John RamboLink do profilu na GameTracker: nie używam GameTrackeraKontakt: facebook: Adrian Ado Gadomski Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ tak jak wcześniej wspomniałem lubię mieć oko na Graczy pomagać Administratorom i również jestem uprzejmy i Miły dla innych ponieważ dobra popłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2021 #540707 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Do północy wstaw swój link do GT. Potem temat zamykam. Nikt nie będzie linku szukał za Ciebie. John Ramboo dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Ramboo Napisano 18 Stycznia 2021 Autor #540708 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 prosze zrobiłem konto Madzia https://www.gametracker.com/halucynacjemarlenkii/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2021 #540709 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 7 minut temu, John Ramboo napisał: prosze zrobiłem konto Madzia https://www.gametracker.com/halucynacjemarlenkii/ Nie o taki link chodzi. Na głównej stornie forum u góry masz tabelkę z serwerami. Obok właściwego serwera jest ikonka G, która klikasz i tam wyszukujesz swój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Ramboo Napisano 18 Stycznia 2021 Autor #540710 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 o to chodzi madziu ? https://cache.gametracker.com/player/John Rambo/145.239.237.104:27415/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2021 #540712 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 O to chodzi tylko powiedz mi jedną rzecz. Na który z serwerów składasz podanie? Napisałeś w dziale serwera GoMod Only dd2, a gametracker podałeś z 4maps. Na obydwóch z nich nie masz przegranej ani jednej minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Ramboo Napisano 18 Stycznia 2021 Autor #540713 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 na cs go mod chodziło mi o to madzia jak nie mam przegrane jak ja mam 24 miejsce prawie topke i gram od 2 tyg na tym serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meneli Monroe Napisano 18 Stycznia 2021 #540714 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 dziś wchodząc na gxp kilka razy o różnych porach cały czas widziałem Johna na serwerze 4 maps, niedziałające gt musi być błędem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2021 #540715 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Przeniesione do odpowiedniego działu. Tak czy siak, brak gry na steam = odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Stycznia 2021 #540716 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi