Meneli Monroe Napisano 25 Stycznia 2021 #540860 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Nick: Meneli Monroe Wiek: 17 Kontakt: fb, forum, steam Znajomość AMXX (0-8): 5 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: odkąd v6 świeci pustkami, pałętam się po serwerach pochylni. Aktualnie gram zazwyczaj w godzinach porannych, gdzie brakuje osób do pilnowania serwerów Staż na forum: od marca 2020 Jak dlugo posiadasz Admina na serwerze?: v6 od ok. kwietnia 2020, gxpmod od tygodnia Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: tak Coś o sobie: Mateusz, lat 17, uczynny chłopak, zawsze dzień dobry na klatce mówi, bardzo sympatyczny, pomocny. Każda teściowa marzy o takim zięciu ? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geniu Napisano 26 Stycznia 2021 #540876 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Moje zdanie na tak co do multi admina kolegi, wydaje mi sie ze taka samoocena jaka podał może serwerowni wyjsc na plus no i plusem tez jest ze paleta sie po serwerach rano gdzie zawsze jest malo a nawet brak adminow. Powodzenia Na + Edytowane 2 Lutego 2021 przez Geniu Jak widac moje sugestie ze przyda sie taki ktos jak meneli na muliti adma jest sluszna co widac po zgloszeniach na innych serwerach, podtrzymuje i jestem.na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Lutego 2021 #541658 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Zapraszam na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Lutego 2021 #541659 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi