Quenowinczi Napisano 2 Lutego 2021 #541100 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Cześć administracjo, dostałem bana na serwerze CS GO MOD JACKPOT za cheaty i ogólnie nie posiadam cheatów bo nigdy nie grałem na cheatach kupiłem u was vipa i grałem całe dni codziennie praktycznie i nie dostałem w ogóle bana gracze mnie szanowali itp więc czy mógłbym się odwołać o bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 2 Lutego 2021 #541101 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Mógłbyś się odwołać od bana, oczywiście. W pierwszej kolejności użyj obowiązującego wzoru do godziny 1 w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Lutego 2021 #541107 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) Brak wzoru w wymaganym czasie, do kosza. Edytowane 3 Lutego 2021 przez GandalfBialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 3 Lutego 2021 #541108 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi