Quenowinczi Napisano 3 Lutego 2021 #541109 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj: QuenowincziGodzina, data zdarzenia: 21:40 03.02.2021Mapa: dust2:cs:goOpis zdarzenia: Grałem sobie fajnie tak jak codziennie i nigdy nie używałem cheatów każdy gracz mnie tam szanował tak jak ja każdego tam więc sobie gram zabiłem kilka osb i dostałem bana za czitowanie a ja nie wiem o co chodzi.STEAM_ID / IP: 176.113.207.80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq sebaa Napisano 3 Lutego 2021 Użytkownik #541116 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 https://www2.zippyshare.com/v/NSsa5jee/file.html jak dla mnie w minutach: 1:15 celownik ci przeskakuje na głowe mimo tego ze w nią nie celujesz. 14:30 tak samo pestka i celownik od razu ci przeskakuje na gale i głowe. 19:35 tak samo nie celujesz w głowe a w nią trafiasz i przeskok celownika. https://www2.zippyshare.com/v/Q0CNhQbT/file.html 1:50 mimo tego ze go nie widziałeś to strzlelasz. Wydaje mi się że dobrze to zinterpretowałem i też wydaje mi się ze miałeś źle skonfigurowanego aimbota gdyż z tego co oglądałem na demku niekiedy ci nie trafiał. Jeśli się mylę to przepraszam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quenowinczi Napisano 3 Lutego 2021 Autor #541118 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A jest szansa na unbana czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq sebaa Napisano 3 Lutego 2021 Użytkownik #541120 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 4 minuty temu, Quenowinczi napisał: A jest szansa na unbana czy nie ? Skoro latasz odpalony to noo jak można dać szanse odbanowania gracza który oszukuje w grze zamiast być szczery i grać jak umie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geniu Napisano 3 Lutego 2021 #541128 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Godzinę temu, Quenowinczi napisał: A jest szansa na unbana czy nie ? Czy Ty sie slyszysz? Nie ma.takiej opcji. Niech to bedzie przestroga dla innych, zastanowcie sie 5 razy nim odpalicie jakies cheaty, nie ma taryf ulgowych dla takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quenowinczi Napisano 3 Lutego 2021 Autor #541132 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 A jak za płace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 3 Lutego 2021 Dziewczyna #541134 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Jeszcze dema nie sprawdzałam, ale jeżeli chciałbyś zakupić UB to pisz do Vistera. Za kilka godzin demo zostanie sprawdzone i będzie werdykt. @Geniu nie masz prawa się tutaj wypowiadać. Dodatkowo nic nie wnosisz do tematu. Ostrzeżenie słowne. Edit: Spalone drugie demko od samego początku. Pierwszy link chyba do złego dema bo nie widzę na nim tego nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 3 Lutego 2021 Dziewczyna #541151 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi