rage Napisano 13 Marca 2021 #542238 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Tej, śmiechy śmiechami i rozpiski rozpiskami ale tu z miejsca degradacja powinna lecieć za to zachowanie. Ban bez rozpiski.. znowu na klar demku. Brak kultury kłuje w oczy. @Ryki Żadnego ppkt regulaminu nie złamałem, żadnego prowo nie było a tu widzę zamykanie tematu bez rozpiski xd Żeby było śmieszniej, w przypadku poprzednich skarg na administrację jest wyjebundo i rozpiska wtedy jest OBOWIĄZKOWA. Tutaj moje odwołanko dla porównania, @Deus lo Volt Poprzedni ban był za gsj.. Tutaj żadnego force'a, nic nie było.. regulaminu również nie złamałem. Tu na cb kontynuacja jakiś teorii o grze na hpp.. No porażka, porażka. Liczę na quick ub maj friends. Ryki dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 13 Marca 2021 #542239 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Śmiechem jedynym jesteś ty, próbujesz nam utrudniać gre i działanie także na minus twoja skarga. Brak kultury u mnie to tylko do takich jak ty którzy nie potrafią grać Fair-play. Pozdrawiam "Szanowany Admin ONLY DD2" Grooby Jakala dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rage Napisano 19 Marca 2021 Autor #542401 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 5 dni wisi już bez jakiejkolwiek reakcji. @aquax @VisT3r Żadnego prowo nie ma, utrudniania pracy adminów również. Ja bym się pozbył z miejsca tego syfu z administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 20 Marca 2021 #542434 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Jedynego syfu jakiego sie pozbyliśmy to ciebie nieudaczniku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rage Napisano 20 Marca 2021 Autor #542437 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Odstaw wódkę, zjedz snickersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Marca 2021 #542447 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Nie jestem dobrym w sprawdzaniu demek. Od tego są inne osoby. Jednak obejrzałem je + inna osoba. Nie byłem do końca pewny sam co zrobić jednak po namyśle ban zostaje. Skargę zamykam. Administrację zapraszam do tematu w dziale a admina o ogarnięcie się bo nie będzie tak dobrze jak dotychczas. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Marca 2021 #542448 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi