Tezik123 Napisano 1 Kwietnia 2021 #542848 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Nick na serwerze: sT_TeziorekWiek: 18 19 za 13 dni Znajomość SM (0/8) : 8Doświadczenie: 2 letnie na innym serwieSteamID:STEAM_0:0:0Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198984844075/Link do profilu na Game Tracker: nic nie mam nowy grałem na arenkach 3 mieśąceKontakt: Tezik#6396 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Witam mam na imię Kamil Lubię Grać Na komputerze Moją pasją jest nagrywanie i pomaganie innym Prowadzę swój kanał Od 2015roku i chce go rozwijać I bedę czasem sb nagrywał z serwera Dlaczego ja ? Gram już Od dłuższego Czasu I tak pacząc na Serwer jest bardzo fajny i gracze grają tylko brakuję administracji I tak myślałem To Może bym spróbował Napisać Podanie i Fajnie by było jak bym się dostał Nie ukrywam lubię grać na serwerze i zapraszam znajomych na niego i sobie gramy lecz przyjdzie taki cheater i psuję nam grę I Administracji nie ma a ja jestem aktywny i w ogóle Mam Nadzieję że się dostanę i będę mógł pomagać przy serwerze Pozdrawiam ? Tezik Przepraszam za kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 1 Kwietnia 2021 #542850 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Opie chyba sobie jaja robisz, dostałeś bana za podszywanie się pod opiekuna, a teraz podanie składasz? Błagam, oszczędź mi śmiechu i zarazem myślę, że wiesz, gdzie są drzwi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 1 Kwietnia 2021 #542851 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi