Saurian Napisano 5 Kwietnia 2021 #542933 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Twój nick podczas grania: SaurianGodzina, data zdarzenia: 21:25Mapa: de_dust2_csgoLink do screenów: https://www.mediafire.com/file/65t0j3ceriddrw3/ssys.7z/fileSTEAM_ID / IP: 88.199.143.49 Wycinek z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Saurian [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na www.Pochylnia.pl ' = [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1613564636 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.143.49 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurian Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor #542934 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 pozostałe 3 trzy są za duże i nie moge ich dodać nawet w osobnej wiadomości ale te które dałem pokazują że nic nie mam, jeżeli zwiększycie limit do 4MB w wiadomości to dośle 3 pozostałe bądź podacie komunikator taki jak messenger lub discord ;D miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 6 Kwietnia 2021 Admin GO MOD 4MAPS #542936 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Ssy mają być spakowane w paczkę i ma być ich 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurian Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor #542941 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 9 godzin temu, Deus lo Volt napisał: Ssy mają być spakowane w paczkę i ma być ich 5 pokaż jak to zrobić bo pierwszy raz dostałem bana i nie wiem jak to się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saurian Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor #542949 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 ssys https://www.mediafire.com/file/65t0j3ceriddrw3/ssys.7z/file ps. to gdzie indziej mam niby pisać??? Ja stworzełem te konto tu tylko po to żeby mnie odbanować... Więć spoko tu też możesz zbanować, czystego gracza xd edit: Siedze na tym forum 16h dopiero więc mam prawo nie wiedzieć gdzie co jest ? a regulamin czytałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 6 Kwietnia 2021 Dziewczyna #542962 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi