Szymek199 Napisano 26 Kwietnia 2021 #543495 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Witam gram od kilku dni na tym serwerze od kilku dni i jest świetny poza kilkoma osobami które czituja na przykład: Badi_15 on zabije jednego lub dwóch i kiedy już się go ogląda to wyłącza Aima a do każdego ma pretensje ze czituja, proszę z tym zrobić porządek admina jeszcze nie widziałem na tym serwerze.. a cziterzy są i będą niektórzy naprawdę się z tym nie kryją naprzyklad Bogdan cssetti.. proszę się tym zająć bo to naprawdę psuje grę każdy o tym mówi a nikt tego nie naprawi, dlatego to pisze i chciałem pisać podanie na admina lecz ktoś z srrwa mi tego odradził ponieważ tez nie mógł się dostać na admina... bardzo proszę by ktoś się tum zajął bo nie da się grać i serwer upada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 26 Kwietnia 2021 #543499 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Jak tyle os gra odpalona to czemu nikt z was nie nagra demka ? Albo nawet i dać to HLTV ? No tak prościej zwalić winę na adminów ale samemu nic z tym nie zrobić ? Brawo jutro nie jadę do pracy cały dzień posiedzę żeby haxa złapać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek199 Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor #543501 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Za dużo dzieci gra żeby ktoś nagrał demko szczerze sam nie wiem jak to zrobić ponieważ nigdy nie miałem z tym problemu, nie zwalam winy na adminów ale ze wchodzą raz na kilka dni na serwer no to trochę przesada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 26 Kwietnia 2021 #543503 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Jak zaczniesz pracować to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Kwietnia 2021 #543504 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi