Rafonix Napisano 30 Kwietnia 2021 #543625 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):RafonixGodzina, data zdarzenia:Dziś 12:35Mapa: go mod dd2Opis zdarzenia:Dostałem bana o treści "CZITOWANIE" potem admin @Rykimi powiedział ze mam jakieś przeskoki po czym się zdziwiłem bo nie gram na żadnych czitach i mówi że widać to na demku w razie problemu moge przesłać całe moje pliki w folderze counter strike zwykły gracz i jeszcze bana za to czego niemam dostałemSTEAM_ID / IP:STEAM_0:1:574351024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Kwietnia 2021 #543626 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 @Rykizapraszam z demkiem i rozpiska, czas 24h Rafonix dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 30 Kwietnia 2021 #543630 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Demko z HLTV : https://www86.zippyshare.com/v/9pgKBs4T/file.html Podejrzane momenty: 11:52 11:54 12:36/37/38 Przeskoki na gracza który byl na bsie. Poza tym wczoraj robil to samo ale po prostu myslalem, ze lagi czy cos ale to niemozliwe gdy zaczalem go ogladac to wygladalo bardzo podejrzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafonix Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor #543631 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 @Ryki @Madziaa<3 Jeżeli nie wierzycie moge wam przesłać ssy całych moich plików counter strike ponieważ nic niemam a na innych forach też byłem o oto oskarżany *Nie mam żadnych czitów!!!* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Kwietnia 2021 #543634 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 W podejrzanych momentach owszem, widać przeskoki, lecz nie są one na model gracza nawet. Według mnie gracz może posiadać jakiegoś aimlocka, ale na razie daję UB. Trochę tego jest mało, znaj me dobre serce. Następnym razem nie daruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Kwietnia 2021 #543635 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi