O.S.T.Ry Napisano 12 Maja 2021 #543956 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Witam was moi mili, wpadł mi taki pomysł by może wprowadzić małe nagrody po zakończeniu mapy. Na przykład 3 z największa ilością fragów dostaną euro w nie dużej ilości np za 1 miejsce 3 euro Nie pomysłem a prośbą się zwracam też by przeprowadzić reset rankingu juz dużo czasu mineło od ostatniego a gracze też już zaczeli sie o to pytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meneli Monroe Napisano 13 Maja 2021 #543966 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 jeżeli miałyby zostać wprowadzone takie nagrody, to zdecydowanie w mniejszych ilościach. Poza tym, wprowadzenie takiej zmiany skutkowałoby wzrostem cen wszystkich przedmiotów dostępnych na serwerze. Jak dla mnie zmiana ta jest zbędna, jak potrafisz strzelać to i euro wpada przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Maja 2021 #544030 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Będzie tworzona nowa paczka na podstawie tej. Taka wersja v2. Jeżeli wejdzie ona w życie to dopiero będzie robili jakiekolwiek zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Maja 2021 #544031 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi