. (kropka) Napisano 8 Czerwca 2021 #544634 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Nick podejrzanego: Hans KROLSerwer: GO:MOD only DD2STEAM_ID / IP (komenda "status" lub "amx_ip"): 914 STEAM_1:0:22863379 62 28:29 24 0Link do nagranego dema / HLTV: https://www31.zippyshare.com/v/jYV1su0B/file.htmlRodzaj wspomagacza: Aim bot Podejrzane momenty (podany czas na demku na którym gracz robi podejrzaną akcje): Akcja na midzie i na długiej celownik mechanicznie przeskakuje na głowę przeciwnika. Po tym jak przeszedłem na spect to trochę zwolnił ale co nagrałem to moje. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Czerwca 2021 #544635 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi