juniooo123451 Napisano 17 Czerwca 2021 #544824 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Nick na serwerze: Juniooo Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8) : Trudno mi stwierdzić myślę że chwila przypomnienia z racji na to ze kiedyś byłem adminem na innym serwerze, nie biorąc tego pod uwagę 8/8 Doświadczenie: Myślę że sporawe, zaczynałem swoją przygodę w wieku 5 lat, aktualnie jestem po powrocie z pół rocznej przerwy Czy posiadasz Steam: TAK- STEAM_1:0:606234589 76561199172734906 Link do profilu na banid: BRAK- Oczywiście jestem w stanie utworzyć Link do profilu na Game Tracker: TAK - https://www.gametracker.com/player/Juniooo/145.239.237.104:27415/ Kontakt: [email protected] Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? Z powodu braku aktywności adminów na serwerze, gram po kilka godzin dziennie i osoby grające już drugi tydzień na aimie zaczęły mnie mocno irytować, nie pomaga nic nawet zgłoszenie na u@, chciałbym to zmienić i wprowadzić dyscyplinę na serwerze a także pomóc w naprawie błędów serwerowych które i tu występują mianowicie chodzi mi o włamania na konta za dawnych lat przerabiałem ten materiał i myślę że mógłbym pomóc, a jeśli było by to konieczne byłbym w stanie wspierać serwer finansowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 17 Czerwca 2021 Admin GO MOD 4MAPS Donator #544836 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Trudno mi powiedzieć czy umiesz amx na 8 no ale + wiek + steam ale mam pytanie to twój 1 steam ? I na jakiej sieci miałeś admina bez steam ? +/- gt takie nawet Pojęcia nie mam czemu zakładałeś 2 temat no ale @juniooo123451 Co do wieku raczej nie był bym za jak byś napisał że masz 14 lat Patrząc na gt grasz od 18 dni to jak widziałeś że od kilku miesięcy nie ma admina ? A co do zainteresowania czasem go wgl nie trzeba bo to głownie s@ podejmują decyzję jak nie ma Visteraaa i wcale nie jest powiedziane że jak wypowie się 10 os na tak admina dostanies@juniooo123451 zdajesz sobie sprawę że gt się nie zakłada ? Tylko to podlicza godziny na jakim tylko nicku grasz ? Ale żeby nie było że się czepiam jak grałeś na innych nickach to je podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniooo123451 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor #544841 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 + No może trochę przesadziłem z wiedzą na temat amxx, ale mam dobrą pamięć do takich rzeczy i pamiętam że nigdy nie miałem problemu bo zawsze zapamiętywałem po pierwszym wpisaniu w konsole nawet jeśli taka prawda wystarczy pamiętać pierwsze 2-3 literki a konsola sama nam podsunie kilka wariantów, co więcej dobrze wiemy że nie żyjemy w średniowieczu i wyszukanie danej komendy to kilka sekund :) + Nie mam pojęcia jak się do tego odnieść nie uważam że admin powinien mieć +25 a wszyscy inni pod spodem się nie nadają :) + Oczywiście że nie, steamów wszystkich miałem bardzo dużo zakładałem je dobre kilka lat temu gdy Skayen utworzył stronę "gra o skiny" w której bodajże było tylko 5 możliwych gier a żeby grać dalej trzeba było tworzyć następny steam. + Zdaje sobie sprawę + Z powodu braku reakcji, a zależy mi na tym adminie, server jest dla mnie top 1 ale również i dla innych,,cheaterów" , a adminów brak w ciągu kilku miesięcy dostrzegłem tylko dwóch którzy wchodzą bardzo rzadko podejrzewam że nawet niekiedy opuszczają po całym dniu albo po prostu wtedy kiedy mnie nie ma, ale ten wariant nie jest bardzo prawdopodobny bo gram w ciągu dnia dużo ,,seriami" chodzi mi tutaj o granie około godziny-dwóch i za godzinkę- dwie znowu wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniooo123451 Napisano 17 Czerwca 2021 Autor #544846 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 @Deus lo Volt Bo gt założyłem nie dawno, a na serwerze grałem już długo przed tym, świadczyć o tym może mój ekwipunek który został 2 razy oscamowany a i tak jest zasobny i nie ma takiej możliwości żeby uzbierać go w 18 dni. @Deus lo Volt Ja często zmieniałem nicki ale na tym aktualnym ,, Juniooo" nie chce skłamać ale gram około 5 lat i go nie zmieniałem raz tylko na krótki czas na nick ,,:)" Z takich co pamiętam to ,, Simba" ,,Bokser13" " ,,Spr!Nt^^ " Ale te nicki już długo nie były prze zemnie używane ( grałem na nich +6/8 lat wstecz) najmłodszy jest z tego co pamiętam ten : Spr!Nt^^ Co do gt nie wiedziałem bo własnie jakoś 2 tygodnie temu zakładałem konto i myślałem ze to o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 21 Czerwca 2021 Dziewczyna #544933 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Zgłoś się do mnie na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 25 Czerwca 2021 Dziewczyna #545050 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi