kupka z kubka Napisano 20 Czerwca 2021 #544895 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 dodaje ten temat dla tego że jest wielki błąd w serwerze pochylnia i nie mam jak na innym ip np wejść strasznie to przeszkadza w graniu i przepraszam za te gniewy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Czerwca 2021 #544896 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2021 Może chociaż napiszesz dokładniej o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 21 Czerwca 2021 #544942 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Mam nadzieję że takie wpisy takich osób dadzą coś do zrozumienia osoba którzy sprawują "władze" że w tych czasach csa albo jest top serwer albo właśnie mało ludzi a jak są to takiego pokroju... Nie wiele potrzeba by stać się top. Pozdrawiam To ja lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 21 Czerwca 2021 #544944 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Temat wylądował w koszu. Prawdopodobnie był za stary / uszkodzony lub nie było w nim żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi