kudiii Napisano 26 Czerwca 2021 #545066 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): kudiiiGodzina, data zdarzenia: 20:06, 26.06.2021Mapa: de_mirageOpis zdarzenia: grałem sobie normalnie, wychylilem i ping mi skoczyl, zabilem przeciwnika dziwnym strzalem i dostalem bana za aimbota od admina juniooo czy cos takiegoSTEAM_ID / IP: ' STEAM_1 : 0 : 1799943014 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Czerwca 2021 #545067 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 @juniooo123451 zapraszam z demkiem i rozpiską, czas 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juniooo123451 Napisano 26 Czerwca 2021 #545070 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 A więc tak, opis zdarzenia się zgadza ale tylko z jedną rzeczą a mianowicie z dostaniem bana, dema poniżej zostały nagrywane na poprzedniej mapie inferno i podejrzewam że gdybyś tam dostał bana to podejrzewam że byś nawet nie wchodził na forum o UB, a nie dostałeś tylko dlatego że mapa się poprostu zmieniła. Widziałem jak grałeś dziś z rana albo wczoraj dokładnie nie pamiętam ale dziś gdy wszedłem na serwer i zobaczyłem ze masz staty bodajże 24/3 w dodatku grając sam na dwie osoby odrazu wydało mi się to dziwne bo moim zdaniem z celownikiem ku dołu za dużo nie można zrobić, faktem jest i jestem święcie przekonany że aima posiadasz w dodatku na przycisk i kontrolowałeś sobie kiedy go włączać demo1: https://www.szybkiplik.pl/mL5v9Dp4iJ demo2https://www.szybkiplik.pl/XsFttgcCrp Dodam że nie udało mi się uchwycić wszystkich akcji a były tam o wile grubsze a jest to spowodowane poprostu zakończeniem demka i nagrywaniem od nowa bo troche nudno jak na demku przez minutę się nic nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 27 Czerwca 2021 #545094 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Dużo za mało na +b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 27 Czerwca 2021 #545095 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi