Deus lo Volt Napisano 23 Sierpnia 2021 #546353 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Mała MiGodzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: dd2Opis zdarzenia: Grałem famasem kilka bań i ban STEAM_ID / IP: Wszystko jest w bansie @SPADO zapraszam z demkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPADO Napisano 23 Sierpnia 2021 #546355 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 NIe nagrałem demka, bo myślałem, że jest hltv, a tu dupa, ogólnie twoje banie wyglądały bardzo podejrzanie, kilka osób mi ciebie zgłaszało na u@ więc sprawdziłem, następnym razem będe nagrywał takie akcje jbc. W skrócie, nie ma demka, nie ma bana, @Madziaa<3 możesz dać ub, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 23 Sierpnia 2021 #546356 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 A ja to pies? Jakkolwiek, brak dowodów, brak podstaw do bana. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 23 Sierpnia 2021 #546357 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi