Ryki Napisano 27 Sierpnia 2021 #546464 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Nick: *RyKi* Wiek: 23 Kontakt: Steam, forum, fb Znajomość AMXX (0-8): 4 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Poniewaz gram czesto i skacze po GXP, 4maps i DD2 i przyda sie ktos na to stanowisko bo widze malo adminow ostatnio funkcjonuje. Staż na forum: Od 1 Lutego Jak dlugo posiadasz Admina na serwerze?: od 11.03.2021 Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: TAK Coś o sobie: Znacie mnie troche juz wiec nie ma co tu gadac chyba ? Dodam jeszcze, ze gdy jestem na serwerze to raczej nikt sie nie nudzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refleks Napisano 31 Sierpnia 2021 #546545 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Jestem na tak +wiek +często widywany +steam (szybka możliwość komuknikacji) +potrafisz rozpoznać gracza "czystego" od cheatera +mikrofon -za bardzo szalejesz gdy widzisz kobietę na serwerze :P Tyle ode mnie, papa buziaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Września 2021 #546604 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Zgłoś się w sobotę po zmianach na forum i serwerach. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Września 2021 #546605 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2021 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi