OneShot 420 Napisano 22 Października 2021 #547970 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): OneShot -_-Godzina, data zdarzenia: Przed chwilaMapa: chyba gg_33_frissonOpis zdarzenia: Gram sobie na spokojnie i nagle dostaje ss'y, myślę sobie, szybko wstawie,szybko sprawdza i wrócę do gry,ale się myliłem bo nie mogę ich nigdzie znaleźć, wiec pisze te odwołanie.STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:2881503 Macie link do bansa: http://bansph.glist.pl/ban_list.php?bid=4937 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 22 Października 2021 Dziewczyna #547971 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Zapraszam do tematu niżej, może uda Ci się je znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OneShot 420 Napisano 22 Października 2021 Autor #547975 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Wiem gdzie szukać ss'ow tylko problem tkwi w tym,że w tym miejscu co powinny się znajdować ich tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 22 Października 2021 Dziewczyna #547977 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Zauważ, że widnieją pod nazwą HalfLife00, HalfLife01 i tak dalej, a nie jak na innych sieciach bywa z nazwą mapy. Jeżeli faktycznie ich nie masz to zapraszam i proszę admina @Mikserek o wstawienie swoich screenów by sprawdzić czy faktycznie się zrobiły. Czas 24h od momentu oznaczenia admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikserek Napisano 23 Października 2021 #547996 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Przeglądając wszystkie ssy jakie posiadam nie widzę żadnych od gracza "OneShot" więc stwierdzając nie zrobiły się chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 23 Października 2021 Dziewczyna #547997 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Dziwne żeby się robiły jak robisz ssy kilku osobom dziennie to pewnie limit poszedł xD. Przypominam, że jak ma się 100 sztuk screenów zrobionych to więcej się nie zapisuje i należy usuwać starsze niż 24h. UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 23 Października 2021 Dziewczyna #547998 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi