mlodymisio Napisano 13 Listopada 2021 #548615 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Twój nick podczas grania: FD God Godzina,data zdarzenia: 13.11.2021 - 16:56:33 Mapa: gg_bat Opis zdarzenia: Po raz 3 dostałem bana na serwerze lecz tym razem od innego Admina i tym razem po prostu stwierdził że mam Wallhacka,bez możliwości wstawienia screenów. Gram już tutaj jakiś czas,część mnie może kojarzyć lecz admin : KASANGA przyznam że pierwszy raz się z nim spotkałem. Proszę o Unbana ponieważ jestem czysty.Jeśli jest potrzeba czegoś wstawienia czy coś w ten deseń bardzo proszę.Dziękuje. STEAM_ID/IP:STEAM_1:0:172454884 EDIT: Przepraszam za kłopot ale nie jestem pewien czy podałem dobrą nazwę mapy. Chodzi mi o tą co jest cała w kwadratach malutkich niebieskich. EDIT2: Znalazłem dobrą nazwę mapy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Listopada 2021 #548616 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 @FeliC zapraszam z nagranym demkiem i rozpiską, czas 24h. haq looklos dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Listopada 2021 #548645 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Admin nie wypowiedział się w odwołaniu, zatem dostaje póki co ostrzeżenie słowne, a gracz UB //cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 14 Listopada 2021 #548646 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi