Parchaty lotr Napisano 28 Listopada 2021 #549110 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Twój Nick:Przyj3b Serwer na którym zostałeś zbanowany GUNXPMOD Nick Admina ToMaKa>>>BMW<<<DRIFT>>>BOOS Powód Bana:Obraza STEAM_ID:STEAM_1:0:164715446 Opis Sytuacji: została obrażona moja mama nie wiem dokładnie przez którego gracza i się zdenerwowałem zacząłem obrażać innych bardzo żałuje tego i chciał bym by mój ban został zdjęty życzę miłego wieczoru i proszę o uchylenie bana. ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 28 Listopada 2021 #549112 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 dostales uponienie w formie kicku ze obrazasz graczy. nastepnie napisalem zebys nie obrazal dalej zczales jechac po mojej rodzinie wiec dostales na jeden dzien jeszcze raz cos takiego i poczekasz sobie tydzien. tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parchaty lotr Napisano 28 Listopada 2021 Autor #549113 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 1 minutę temu, tomaka napisał: dostales uponienie w formie kicku ze obrazasz graczy. nastepnie napisalem zebys nie obrazal dalej zczales jechac po mojej rodzinie wiec dostales na jeden dzien jeszcze raz cos takiego i poczekasz sobie tydzien. tyle w temacie okej ruzumiem przepraszam cie bardzo ale ja słyszałem że ktos pojechal mi po rodzinie wiec zrobiłem tak samo czyli co z tym banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek.! Napisano 28 Listopada 2021 #549114 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Przepraszam ale się wtrące, Było tak jak mówi Tomaka.. Ale "przyjeb" nie dosłyszał co i jak, i tak właśnie powstała niepotrzebna afera.. Myślę że problem jest po obydwóch stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 28 Listopada 2021 #549115 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 ok. jesli o mie chodzi wybaczam. jak ktos bedzie z ubt niech da ci ub ja nie mam do tego uprawnien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parchaty lotr Napisano 28 Listopada 2021 Autor #549116 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Teraz, tomaka napisał: ok. jesli o mie chodzi wybaczam. jak ktos bedzie z ubt niech da ci ub ja nie mam do tego uprawnien. dziękuje ci za wyrozumiałość miłej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 28 Listopada 2021 #549117 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Żadnej wyrozumiałości nie będzie, pomimo tego, że przeprosiłeś, nie zmienia to faktu, że kara jest jak najbardziej słuszna, tym bardziej, że wjechałeś komuś na rodzinę i nie będzie takie coś tolerowane w najmniejszym stopniu. Mam nadzieję, że wykorzystasz ten "urlop" od serwera na przemyślenie swojego zachowania i wyciągnięcie odpowiednich wniosków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 28 Listopada 2021 #549118 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi