Skocz do zawartości

Problem Z Cs'em

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem który nie umożliwia mi gry na serwerze CS GO MOD ONLY DD2..

Gdy chce wejść na serwer, Wyskakuje mi coś takie - fatal error com load file enough space for models player leeds.

Przeszukałem cały internet, próbowałem wszystkiego ale innych graczy rady zdały sie na nic..

Mógł by mi ktoś pomóc, Lub podpowiedzieć w czym może tkwić problem..?

Wejdź do folderu cstrike>models>player>leet i sprawdź czy masz plik leet.mdl. Jeżeli go nie masz to pobierz z internetu "leet.mdl" i umieść go w tym folderze, a jeżeli go masz to go usuń - powinien się automatycznie pobrać, jednak jeżeli to nie nastąpi to go pobierz.

• Opiekun ONLY DD2 / AIM HS

ja pierdole, co masz to samo, autyzm? 

8 godzin temu, neqx2002 napisał:

Witam, mam pewien problem który nie umożliwia mi gry na serwerze CS GO MOD ONLY DD2..

Gdy chce wejść na serwer, Wyskakuje mi coś takie - fatal error com load file enough space for models player leeds.

Przeszukałem cały internet, próbowałem wszystkiego ale innych graczy rady zdały sie na nic..

Mógł by mi ktoś pomóc, Lub podpowiedzieć w czym może tkwić problem..?

Wbiłeś na jakiś serwer który ci podmienił pliki, zrób jak to napisał iri a następnie dodaj do cfg cl_allowdownload 0 

9 godzin temu, haq looklos napisał:

Ja mam to samo, tylko że to mi pisze

"Bledne haslo admina, wpisz poprawne haslo"

a niemam admina, możliwe że to może byc od vipa ale  admina to niemam...

wpisz w konsoli setinfo_PW "Twoje hasło" i po problemie.. Często się tak dzieje gdy zakupisz Vipa lub inne rzeczy

4 godziny temu, Szczery napisał:

ja pierdole, co masz to samo, autyzm? 

Wbiłeś na jakiś serwer który ci podmienił pliki, zrób jak to napisał iri a następnie dodaj do cfg cl_allowdownload 0 

Gdzie do cfg?? Wytłumaczysz mniej więcej ?? 

Poszukaj pliku config.cfg w folderze cstrike, tam będziesz mógł poprzez edycję w notatniku zmienić wartość tej komendy, ponieważ jest ona tam domyślnie. Jednakże może Ci utrudnić to wejście na serwery, które posiadają jakieś mody bądź pozmieniane modele broni.

Zreinstaluj csa

Jeżeli to nie pomoże, a nie masz csa na steamie to go odinstaluj i zainstaluj z innej strony internetowej takiej jak cssetti (chyba, że z tamtąd pobierałeś obecnego to wtedy z jakiejś innej)

W dniu 30.11.2021 o 14:08, Ir! napisał:

Zreinstaluj csa

Jeżeli to nie pomoże, a nie masz csa na steamie to go odinstaluj i zainstaluj z innej strony internetowej takiej jak cssetti (chyba, że z tamtąd pobierałeś obecnego to wtedy z jakiejś innej)

nie instaluj niz z cssetti, to syf który więcej ci ingeruje w pliki niż chciałbyś. 

• Moderator
3 godziny temu, Szczery napisał:

nie instaluj niz z cssetti, to syf który więcej ci ingeruje w pliki niż chciałbyś. 

CS 1.6 stąd sobie pobierz i będzie wszystko ładnie smigać, tylko sobie cfg przerzuć.

są takie 3 kropki obok posta, po prawej stronie w rogu, nie spamuj tak.. Zjebałeś, w tym momencie piszesz o czymś co powinieneś napisać na samym początku, zaprezentuj swój sprzęt, od ramu wolnego i zużywanego  w trakcie normalnych czynności po płynność w grze

3 godziny temu, Szczery napisał:

są takie 3 kropki obok posta, po prawej stronie w rogu, nie spamuj tak.. Zjebałeś, w tym momencie piszesz o czymś co powinieneś napisać na samym początku, zaprezentuj swój sprzęt, od ramu wolnego i zużywanego  w trakcie normalnych czynności po płynność w grze

Co zjebałem ?? Co chciałeś jeszcze kolego wiedzieć?? Co nie powiedziałem wcześniej ? 

To nie ma nic do rzeczy.. Próbowałem wszystkiego i nic nie pomogło, To jest proste że mam mało miejsca na dysku żeby modele się wgrały..

ale mam 70,8 ram wolych z 111.. Więc nie wiem co może być przyczyną. A steam wymaga dużo miejsca dla gier, I pliki nie będą tak wgrywane z sererów jak z nonsteam..

Poza tym już nawet wszystkie pliki usuwałem i spójność plików robiłem i nie pomogło.. Więc wina leży po stronie kompa.. Proste

Temat do zamknięcia ?

21 godzin temu, Kacperek.! napisał:

I najdziwniejsze jest to że na steam nie chcą wchodzić mi niektóre serwery CS GO MOD, a na non steam śmigają wszystkie..

W dniu 29.11.2021 o 09:57, Kacperek.! napisał:

Piszesz o modelach graczy, a zaraz o problemie z wieksza ilosca serwerow niz tylko ten jeden only dd2 , to mieszasz. 

Godzinę temu, Kacperek.! napisał:

To nie ma nic do rzeczy.. Próbowałem wszystkiego i nic nie pomogło, To jest proste że mam mało miejsca na dysku żeby modele się wgrały..

ale mam 70,8 ram wolych z 111.. Więc nie wiem co może być przyczyną. A steam wymaga dużo miejsca dla gier, I pliki nie będą tak wgrywane z sererów jak z nonsteam..

Te modele ważą nic, a pytałem o pamięć RAM, a nie ilość wolnego miejsca na dysku .. Nie chcesz pomocy to idź się pochlastaj, a z serwerami cs:go mod i steamem miałem problem na starym PC kiedy ilość RAM była za niska, a cs był ustawiony na duży rendering grafiki.