theXX Napisano 11 Grudnia 2021 #549559 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 nick admina: Ic St0nT opis sytuacji: gram od paru dni na tym severze(gun xp mod), doszedłem już do AUGa i po prostu od buta dostałem bana za legitne granie... Dowody (dema, screeny): nie wiem jak sie sprawdza dema, nie mam zadnych screenow. moj nick w grze: XX' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Grudnia 2021 #549560 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 @FazerPL zapraszam z nagranym demkiem i rozpiską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 12 Grudnia 2021 #549561 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Hej. :) Przegladnalem to demko co mam . Zaszła pomylka bo duży sensinitive wzialem za aima. Takze Sorki. dajcie mu UB ale jeszcze go poobserwuje bo cos mi sie nie podoba. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Grudnia 2021 #549562 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi