Polichlorek Win Napisano 26 Grudnia 2021 #549954 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Nick na serwerze: JustEasy___ na odwyku Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : Takie 3-4 (Ogarniam komendy podstawowe, tam trochę dodatkowych komend, amxmodmenu) Doświadczenie: Coś tam się było adminem Czy posiadasz Steam: Tak, ale nie używam bo na non steamie mam więcej FPS. Link do profilu na banid: (na ns nie działa ) Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/JustEasy___ na odwyku/145.239.237.104:27415/ Kontakt: Steam (https://steamcommunity.com/id/Omigalul, ) Discord w razie potrzeby: Just Exsy#0001 Teamspeak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Aktualnie na serwerze nie ma w ogóle administracji, a często się zdarza sytuacja gdzie pojawi się osoba która łamie regulamin w jakiś sposób. Najczęściej są to osoby z tzw. dodatkami wspomagajacymi. Chciałbym trochę oczyścić serwer z takich osób. Widać w administracji ogromne braki dlatego chciałbym wspomóc jakoś serwer Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Polichlorek Win Tego typu tam parę poprawek Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 27 Grudnia 2021 Admin GO MOD 4MAPS #549980 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Wiek +/- Amx +/- Gt super dobre to nie jest dodam że zdarzało Ci się siedzieć na specu całą mapę ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocham ja bardz Napisano 2 Stycznia 2022 #550093 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Popieram tę kandydaturę. Adminów na serwie nie ma prawie wcale, przydałby się ktoś ogarnięty do moderowania. Pozdrawiam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 4 Stycznia 2022 #550172 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 jestem na nie NIE WIDZIAŁEM CIĘ ANI RAZU NA SERWERZE - NS fakt też mam ale nie używam bo mam więcej fps -/+ GT Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi