RoseMoet Napisano 3 Stycznia 2022 #550132 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 dostalem bana od administratora lolilo za "cheaty" ktorych nie posiadam porosil bym o unbana ponieważ nie uzywam zadnych wspomagaczy/zadnych cheatow oraz bardzo dobrze mi sie gra na tym serverze szanuje administracje ale teraz troche przegiecie wiec prosil bym o natychmiastowego unbana RoseMoet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 3 Stycznia 2022 #550134 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Dostałeś ssy miałeś czas żeby je wstawić ale wolałeś wbijać na aktywnym banie na serva i się chwalić że sam Vister nadał Ci ub xDDD Ale wracając do ub teraz to już nie przejdzie chyba że dogadasz się z właścicielem ? Powodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoseMoet Napisano 3 Stycznia 2022 Autor #550135 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 8 minut temu, Deus lo Volt napisał: Dostałeś ssy miałeś czas żeby je wstawić ale wolałeś wbijać na aktywnym banie na serva i się chwalić że sam Vister nadał Ci ub xDDD Ale wracając do ub teraz to już nie przejdzie chyba że dogadasz się z właścicielem ? Powodzenia ? powiem ci 1 ? nie chwalilem sie ze dal mi unbana ? tylko wbijalem na innym ip a ty robisz jakies bajeczki i nie dostalem zadnych ss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 3 Stycznia 2022 #550136 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Ban z takim powodem "Wstaw screeny na www.pochylnia.pl" No chyba że ban też się myli O_o Logi zawsze można sprawdzić co pisałeś ? ale po co jak przyznałeś się właśnie to wbijania na aktywnym banie ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoseMoet Napisano 3 Stycznia 2022 Autor #550137 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 9 minut temu, Deus lo Volt napisał: Ban z takim powodem "Wstaw screeny na www.pochylnia.pl" No chyba że ban też się myli O_o Logi zawsze można sprawdzić co pisałeś ? ale po co jak przyznałeś się właśnie to wbijania na aktywnym banie ? ? mordo powiedz mi gdzie mam te ss znales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 3 Stycznia 2022 #550138 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Co mi z tych ssów teraz jak wbiłeś na ab na serva xD Już nie musisz ich wstawiać, tylko dogadać się z właścicielem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoseMoet Napisano 3 Stycznia 2022 Autor #550139 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 29 minut temu, Deus lo Volt napisał: Co mi z tych ssów teraz jak wbiłeś na ab na serva xD Już nie musisz ich wstawiać, tylko dogadać się z właścicielem ? a kto wlascicilem jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 3 Stycznia 2022 #550140 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 a tomjest niewazne juz. poprostu nie wstawiles ssow wiec podzieujemy Panu za obecnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoseMoet Napisano 3 Stycznia 2022 Autor #550141 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 dobra wyjebane we was i ten server zjebany pozazdroscic tych adminow kruwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 3 Stycznia 2022 #550143 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 do zamniecia temat :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 4 Stycznia 2022 #550146 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi