haq looklos Napisano 5 Stycznia 2022 #550190 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Nick na serwerze: House^^ Wiek: 13 Znajomość AMXX (0/8) : 5,5 Doświadczenie: No mam trochę spore doświadczenie byłem 2 x na jailbreaku adminem/strażnikiem jak i na go modzie 3 x Czy posiadasz Steam: Tak ale gram na ns bo mam więcej FPS Link do profilu na banid: na ns chyba nie działa, a pozatym niewiem co to jest Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/House%5E%5E/145.239.237.104:27415/ Kontakt: Forum pv Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: nie widzę w ogóle adminów a niektórzy siebie nawzajem obrażają. I też nasze forum jest na dnie więc myślę że więcej adminów się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2022 Dziewczyna UB Team #550195 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Czy Ty naprawdę jesteś nierozumny aż tak, że masz bana i nie możesz grać na naszych WSZYSTKICH serwerach? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Stycznia 2022 Dziewczyna UB Team #550196 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi