kambodza Napisano 5 Stycznia 2022 #550192 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Data zdarzenia: dzis pomiedzy godzina 1 a 2Nick gracza: Rosemoet i Ciupapi to jest jeden gracz tylko przerzucal wszystko na nowe konto.Opis sytuacji: wczoraj w nocy a w sumie dziś gracz pewien wchodził na Nicki innych osób i okradał ich z itemow, gdy im przeszkadzałem i kupiłem ich kose z rynku to powiedział ze pójdę spać mnie okradnie i tak się w sumie stało.IP/SID oskarżonego: "Evil Monster" 2216 STEAM_1:0:1824756616 1 02:17 86 0 (pomocnik do przerzucania skinow) #11 "Ciupapi" 2221 HLTV 4 02:12 62 3 (maestro zlodziejos)Dowody (dema, screeny): można sprawdzić na hltv godziny i zobaczyć co oni robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 5 Stycznia 2022 #550193 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Jestem świadkiem byłem na serwerze pisałem ciągle: "kambodza jakie masz kosy" nie odpisywał więc brałem trochę podejrzenia że może ktoś jestna jego koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houseee Napisano 23 Stycznia 2022 #550665 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Ciupapi już wyrwał bana, a nawet nie może nikomu zadać obrażeń. Więc serwer opuścił, Jest spokój a co z Monsterem to niewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrasheK Napisano 24 Stycznia 2022 #550671 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 11 godzin temu, Houseee napisał: Ciupapi już wyrwał bana, a nawet nie może nikomu zadać obrażeń. Więc serwer opuścił, Jest spokój a co z Monsterem to niewiem. Ale Ty sam okradasz ludzi i przyznałeś się wczoraj na serwie przy 14 osobach XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houseee Napisano 24 Stycznia 2022 #550685 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 @CrasheK, 1 raz tylko okradłem 1 bota. a KeTo dłużo razy gdybym miał ssy/demko to bym wrzucił. Tak to niemam jak dać dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrasheK Napisano 24 Stycznia 2022 #550705 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 6 godzin temu, Houseee napisał: @CrasheK, 1 raz tylko okradłem 1 bota. a KeTo dłużo razy gdybym miał ssy/demko to bym wrzucił. Tak to niemam jak dać dowodów. Co Ty chłopie gadasz jak mam zapisane demko jak o 17 wczoraj okradałeś ludzi wraz z tralala i mlodym XDDDDD. Btw co to za usprawiedliwianie się, że ktoś również okrada innych? Ale no wsm masz 12lat więc no można ci to puścić płazem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houseee Napisano 25 Stycznia 2022 #550736 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Okradałem, Teraz domie doszło że nigdy tak już nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProMeTeuSz. Napisano 26 Stycznia 2022 #550760 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Tak chlopie wjebales mi sie na konto i gadasz glupoty piszesz ze nie zalezy na skinach a wbijasz kazdemu po koleji . Masz dowody ze wbialem na graczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houseee Napisano 26 Stycznia 2022 #550762 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 hahhahahah włamałem ci się na konto? a dowiedziałem się że wjebałeś sie na konto MLODYY i go oskamowałeś. Prawda boli co?, ja się już visterowi przyznałem czas na ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi