DestrO8 Napisano 9 Stycznia 2022 #550295 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Nick na serwerze: DestrO Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8) : 8/8 Doświadczenie: 12lat Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie SID: STEAM_1:0:932435298 Link do profilu na STEAM: Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: mail Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Moje podanie jest lekko nietypowe. Długi czas rozkminialem Konsesera. Zgrywa sarkastycznego drania, a tak naprawde bardzo dba o swój rank i dobry wizerunek. Proszę tylko o komendę amx_slay(ewentualnie kick i slap). Jestem bardzo natrętnym typem czlowieka co za tym idzie będę dążył do umilenia gry naszej serwerowej zakale. Moja pozycja w rankingu i statystyki przemawiają za moją aktywnością w grze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 9 Stycznia 2022 #550300 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Konto zrobione pod podanie, które jest kiepskich lotów. Konesera może i widział_ś jak "grał" aczkolwiek jak oskarżał_ś innych o oszustwo, to nawet nie patrzył_ś na spectator'ze tylko zaczął_ś obrażać gracza. Po prostu jestem na nie! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Stycznia 2022 #550303 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Ja też jestem na nie z kilku powodów: - Brak gry na Steam - Brak linku do GameTracker, nikt nie będzie tego szukać za Ciebie, gdzie jeszcze z mojej obserwacji wynika, że potrafisz przesiedzieć na specu bardzo długi czas - To co piszesz w części, w której opisujesz dlaczego mielibyśmy Ciebie przyjąć, wygląda po prostu na to, że poza zbanowaniem konsesera (co jest mało możliwe), masz ochotę na pobawienie się adminem, co dla mnie jest absolutnie niedopuszczalne. Odrzucam, CL/// Emausik dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Stycznia 2022 #550304 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi