Polish Player Napisano 9 Stycznia 2022 #550309 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Mocium panie! ostatnio wchodząc na serwer po wpisaniu /menu nie miałem dostępnej opcji "zaloguj się" (tak jak to było wcześniej) za to miałem jedynie dostępną opcje "zarejestruj się". nie mogę się więc zalogować na swoje konto, a trochę szkoda bo mam tam parę eu i bym je wydał. poniżej na dowód zamieszczam parę ss z skinami, więc widać że miałem już konto i kupowałem skiny, czy jest jakiś sposób by ponownie się móc zalogować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haq looklos Napisano 10 Stycznia 2022 #550321 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 ja raz tak miałem, zarejestruj się, weź te samo hasło jakie wcześniej miałeś a będziesz miał te skiny, powiedz ile euro tam miałeś to ci przeleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish Player Napisano 16 Stycznia 2022 Autor #550464 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Dziękuje dobrodzieju! oby ci Pan Bóg w piwie i wódce wynagrodził! Wpisałem to samo hasło, i nic mi nie znikło, nawet euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Houseee Napisano 23 Stycznia 2022 #550661 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Temat do zamknięcia może co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Lutego 2022 #550982 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Zameczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Lutego 2022 #550983 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Kwietnia 2022 #553445 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi