FazerPL Napisano 20 Stycznia 2022 #550579 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Data zdarzenia: 20.01.22 okolo 19.30 Nick gracza: Neste Opis sytuacji: Wydaje mi sie ze gośc jedzie na auto BH bo cały czas nim podrzuca przez co jest ciezki do trafienia. Nie chcialem go wywalac bo nie mam pewnosci. Potrzebuje konsultaci Sił Wyższych. ? Jak jeszcze sie pojawi to na pewno go dopadne jesli mam racje. Wszystko na demku. ? IP/SID oskarżonego: Dowody (dema, screeny): file.io/download/rioxtUEyfDM9 nesteee dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesteee Napisano 20 Stycznia 2022 #550581 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Polecam mój bind na auto bh, w konsoli komenda bind "mwheeldown/mwheelup" "+duck" XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Stycznia 2022 Dziewczyna UB Team #550582 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Admin, a nie wie gdzie się zgłasza graczy z podejrzeniem cheatów? - https://pochylnia.pl/forum/156-steam-non-steam-zgłoszenia/ (już przeniesione, tak na przyszłość). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 21 Stycznia 2022 Donator UB Team #550595 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 18 godzin temu, nesteee napisał: Polecam mój bind na auto bh, w konsoli komenda bind "mwheeldown/mwheelup" "+duck" XDD Używanie SGS / GSJ: Ostrzeżnie / Kick Ban od 4h do tygodnia, w szczególnych przypadkach ban na zawsze. Czekam na warnika :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 22 Stycznia 2022 Autor #550630 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Temat juz zostal wyjasniony przez Lamanera wiec do zamkniecia. ? Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Stycznia 2022 #550638 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi