Lucyfer5 Napisano 28 Stycznia 2022 #550860 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Nick na serwerze: B_B:D Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 2/8 Doświadczenie: duże gram już z 6 lat Czy posiadasz Steam: tak Link do profilu na banid:nie mam Link do profilu na Game Tracker:nie mam Kontakt: [email protected] Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem miły i pomocny lubi mnie dużo osub na serwerze a na serwer administracja wchodzi raz na ruski rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 28 Stycznia 2022 Admin GunXpMod #550862 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 no wydaje mi sie ze duzo w tym podaniu brakuje wiec nawet nie ma co komentowac. brakuje 2 żeczy o co ci chodzi wiec jak brakuje to cos juz jest nie tak w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer5 Napisano 28 Stycznia 2022 Autor #550864 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 4 minutes ago, tomaka said: no wydaje mi sie ze duzo w tym podaniu brakuje wiec nawet nie ma co komentowac. brakuje 2 żeczy o co ci chodzi Szczery i tod dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir! Napisano 29 Stycznia 2022 #550866 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, tomaka napisał: żeczy XD Banid i GT się załatwi w mniej niż 10 minut, wystarczy się pofatygować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 29 Stycznia 2022 Donator UB Team #550869 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Jedyny i chyba najwiekszy minus to to, że grasz na ns, do zachowania nie mam zastrzeżeń. GT masz w tabeli z serwerami a banid nie znajdziesz, bo trzeba mieć csa na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Stycznia 2022 #550872 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi