Anastazja Napisano 28 Stycznia 2022 #550861 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Nick na serwerze: Anastazja Wiek: 25 troszkę już dziadek Znajomość AMXX (0/8) : 4 Doświadczenie: mam Wielkie Doświadczenie jeśli chodzi o cs 1.6 ponieważ gram już w tą gre 11 lat i nigdy mi sie nie nudzi Czy posiadasz Steam: niestety nie Link do profilu na banid: nie posiadam Link do profilu na Game Tracker: nie posiadam bo mi to było nie potrzebne Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chciałbym pomagać Wszelkiej Administracji jak najbardziej mogę. Karać Graczy którzy nie grają czysto bo gra z cheatami to nie gra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 28 Stycznia 2022 Admin GunXpMod #550863 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 nastepne podanie ktore nawet nie wiem po co zostalo zlozone. myslalem ze anastazja to babka a nie dziadek :PPPP. brak wszystkiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir! Napisano 29 Stycznia 2022 #550865 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Niestety bez csa na steamie są nikłe szanse na pozytywne rozpatrzenie podania + brakuje wielu innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Stycznia 2022 #550871 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi