Grins-S-s# Napisano 19 Lutego 2022 #551571 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Nick na serwerze: GrinsSs# Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8) : 5 Doświadczenie: miałem kilka serwów własnych Czy posiadasz Steam: nie ( składam kompa gram na lapku i na steam ścianki miałem do 2 miesięcy będę miał nowego steama ) Link do profilu na banid: - Link do profilu na Game Tracker: - Kontakt: GG 11107069 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram dość często na serwie CS:GO 4 MAPS, sprawdzić można po topce. Normalnie nie chciało mi się składać podania ale non stop jest problem z adminem na serwie który ogarnąłby kulture oraz cheaterow na serwie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 19 Lutego 2022 #551578 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 brak stem = brak admina (dlaczego kazdy kto nie ma steam wymysla bajeczki zeby jakos to obejsc??) ja jestem na nie ,ani banid, ani gt .a i jeszcze bede mial Cie na oku bo jakos zapamietaem Cie z uwagi na dosc dziwna gre.(moze sie myle ) ale pamietaj patrza na Ciebie ani nie wiesz kiedy :):):):):) zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grins-S-s# Napisano 19 Lutego 2022 Autor #551580 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 Tak samo mogę powiedzieć że steam coś daje już nie jednego złapałem który tak lata... I skoro pisze podanie to nie oczerniaj mnie że gram nie czysto bo nigdy w życiu nie grałem i nie zagram. Oglądać sobie możesz nie przeszkadza mi to jakbyś grał kilkanaście lat w CS to byś zdobył takie doświadczenie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 20 Lutego 2022 #551602 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Widać, że nie chciało Ci się pisać podania, bo nie podałeś nic z wymaganych podstawowych danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 20 Lutego 2022 #551603 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi