Finrod Napisano 22 Marca 2022 #552598 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): FinrodGodzina, data zdarzenia: 19:50, 22.03.2022Mapa: de_dustOpis zdarzenia: To już kolejny raz kiedy zostałem zbanowany za podszycie się pod samego siebie, do tego jeszcze na Steamie. Następnym razem poleci skarga albo może jednak nie wbiję już więcej na serwer, bo ile można się użerać?!STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:34434030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 22 Marca 2022 #552599 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 22 Marca 2022 #552601 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 37 minut temu, Finrod napisał: Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): FinrodGodzina, data zdarzenia: 19:50, 22.03.2022Mapa: de_dustOpis zdarzenia: To już kolejny raz kiedy zostałem zbanowany za podszycie się pod samego siebie, do tego jeszcze na Steamie. Następnym razem poleci skarga albo może jednak nie wbiję już więcej na serwer, bo ile można się użerać?!STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:34434030 Dodam od siebie: Po co skarga? Grasz na steam od dawna więc powinieneś wiedzieć, że czasami awatary się bugują i ich w ogóle nie pokazuje. Z takich właśnie powodów admini banują za podszywkę, mnie również się to zdarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi