korkessi1 Napisano 30 Marca 2022 #552814 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): korkessiGodzina, data zdarzenia: okolo 00:01 2022-03-31Mapa: Inferno/MirageOpis zdarzenia: no to to było tak, grałem sobie normalnie na 4 maps i nie było zadnego steamowca oprocz mnie no i nagle jest zmiana mapy z inferno na mirage no to mnie wywalilo i probuje wejsc na serwerek a w consoli takie cos "You have been banned from this server." nie wiem o co chodzi, odczekałem dwie mapy potem trzy potem cztery i nadal tak mamSTEAM_ID / IP: 76561198894367756 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 31 Marca 2022 #552816 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Jeśli to była zmiana mapy prawdopodobnie miałeś coś z pakietami internetu, zbyt długo się łączyłeś i hosting Cię by zbanował, bana w bazie nie widzę zresztą nie mam na co innego wpaść bo nie mam wycinku z konsoli, ten STEAM_ID co podałeś nie jest SID'em , tylko STEAM ID 64bitowy do identyfikacji użytkowników w bazie stim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 1 Kwietnia 2022 #552904 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi